Hallo, welkom!

 

Bezoeken tijdens CORONA:

Alle bezoeken gebeuren steeds individueel. Om dit te kunnen realiseren hebben wij jullie medewerking nodig. Wij danken u dan ook reeds op voorhand om u aan de volgende afspraken te houden:

 

  1. Gelieve u op het juiste uur aan te bieden aan het pand. Bent u te vroeg, wacht dan even op veilige afstand. Bent u te laat, neem contact op met ons kantoor om een nieuwe afspraak in te plannen.
  2. Bezoekers dienen een mondmasker conform de instructies van de overheid te dragen. Onze makelaar doet dat ook. Zonder mondmasker kunnen wij u helaas geen toegang tot de woning geven.
  3. Het aantal bezoekers van hetzelfde gezin wordt beperkt tot 2 personen.
  4. Onze makelaar zal in het pand de deuren open zetten en de lichten aandoen. Gelieve zelf geen deurklinken of schakelaar aan te raken. De makelaar (en de andere bewoners van het pand) wachten buiten.
  5. Na het bezoek zal u – op veilige afstand – de mogelijkheid krijgen om uw vragen te stellen aan onze makelaar. We trekken daar voldoende tijd voor uit.

 

Vince Vastgoed dankt u voor uw begrip. Samen geraken we er door.

Hou het veilig.

 

 

Beste bezoeker,

VINCE vastgoed is blij u hier te mogen begroeten en hoopt dat u vindt wat u zoekt.

Met een werkgebied Brasschaat - Antwerpen - Mechelen is VINCE vastgoed een gespecialiseerd all-round kantoor. Onze jarenlange ervaring (+20 jaar) gebruiken we om al uw immovragen te beantwoorden.

Buiten verkoop en verhuur in de particuliere markt zijn wij sterk gespecialiseerd in de verhuring aan expat families.

Gezien de grote vraag die wij krijgen van particulieren maar ook door onze nauwe contacten met bedrijven en multinationals zijn wij steeds op zoek naar geschikte woningen en appartementen voor kaderleden.

Indien u graag met ons wil kennismaken dan nodigen wij u met veel plezier uit op ons kantoor voor een vrijblijvende babbel.

 

Hartelijke groet en tot snel.

Vincent & Julie

 

VINCE vastgoed

 

Vincent Van der Brempt, zaakvoerder

Julie Nietvelt

 

Alle panden ook op:

 

Afbeeldingsresultaat voor logo immoscoop