Ref: Gentsplaats7V4C

Gemeubeld appartement in het bruisende Nieuw-Zuid

  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
Welkom in uw oase van rust in het hart van het bruisende Nieuw-Zuid! Dit prachtige appartement op de vierde verdieping biedt niet alleen een sublieme locatie, maar ook een harmonieus samenspel van comfort en stijl.
Stap binnen en laat u betoveren door de elegante inrichting en de doordachte indeling van dit appartement. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een sfeer van luxe en welzijn te creëren.

Met één slaapkamer biedt dit appartement de perfecte ruimte voor rust en privacy. De slaapkamer is een oase van rust, waar u kunt ontspannen en genieten van een goede nachtrust na een drukke dag.
Geniet van het rustgevende uitzicht en de frisse lucht vanaf uw eigen terras. Perfect voor ontspannen momenten. 

Dankzij de nabijheid van het park, de Schelde, restaurants en winkels, biedt deze locatie een ongeëvenaarde levensstijl. Of u nu wilt genieten van een ontspannen wandeling langs de rivier, dineren in een van de vele restaurants of winkelen in de nabijgelegen boetieks, alles is binnen handbereik.

Dit appartement wordt volledig bemeubeld aangeboden, zodat u direct kunt intrekken en kunt beginnen met genieten van uw nieuwe thuis. Alles is aanwezig voor een comfortabel en luxueus verblijf.

Mis deze unieke kans niet om te wonen op een van de meest gewilde locaties van de stad. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging.
Naam
Amber Van Craen
GSM
+32 470 63 58 74
E-mail
amber@vincevastgoed.be

Gelijkvloers

Woonkamer
Keuken
Slaapkamer
Badkamer
Wasplaats
Toilet
Terras
Verdieping
4
Renovatiejaar
2023
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar vanaf
01/08/2024
Bemeubeld
Ja
Prijs
€ 850
Maandelijkse lasten
€ 50,00
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven